Glen, Niels en Tim vallen alweer in de medailles tijdens Natuurloop in Londerzeel

Londerzeel
25
oktober 2016

De overwinning op de vijf en tien kilometer tijdens de drie provinciënloop gingen naar Glen Braem en Niels Slachmuylders. Op de halve marathon was er een tweede plaats voor Tim De Ridder.

Glen Braem en David Jacops liepen naar plaatsen één en twee op de 5 kilometer. Glen had 19’27 nodig om de afstand af te leggen, David kwam 9 seconden later over de meet.

Op de 11,5 kilometer ging de overwinning naar Niels Slachmuylders. Hij haalde het in een tijd van 36’55 van onder andere Bjorn Annaert (38’43) die op een vijfde plaats finishte. Stefan Hutsebaut (1u11’14), Carine Selleslagh (1u11’15) en Marie Siccard (1u11’15) namen ook deel en finishten op plaatsen 148, 149 en 150.
Master Katelijne De Cock behaalde een derde plaats in haar categorie op deze afstand. Haar tijd van 55’00 was goed voor een 70e stek in het algemene klassement.

Net als vorig jaar wist Tim De Ridder een tweede plaats te behalen op de halve marathon. Hij was deze keer wel een stuk sneller: 1u14’02. Tommy eindigde vorig jaar derde, maar moest deze keer één plaatsje toegeven. Tommy finishte na 1u14’53 op plaats vier.

De uitslag van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.