LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Nieuw clubtruitje voor AC Lebbeke!

Lebbeke
08
mei 2013

Vanaf volgend seizoen zal onze club in een volledig nieuwe outfit lopen. Een outfit voor jong en oud, groot en klein. Het hoe, waarom en wanneer lichten we graag nog even toe.

Het is haast een traditie geworden, atleten van onze club die in wel 5 verschillende wedstrijdtruitjes aan competities deelnemen. Nochtans stellen de reglementen van de Vlaamse Atletiekliga duidelijk dat er steeds met het meest recente singlet moet worden aangetreden bij officiële wedstrijden in België.

Waarom dan weer een nieuw truitje?
Sinds 2010 lopen we met truitjes van Nike. Zij vernieuwen hun collectie elke 2 jaar, en veranderen daarbij vaak ook licht van kleurtoon en model. De afgelopen weken waren er bovendien problemen met het aanleveren van de Nike teamwear. Leden die nog snel een truitje voor het aanstormende outdoor-seizoen wilden kopen, konden dat niet meer doen.

Het werd dus hoog tijd voor verandering. Daarbij werd gekeken naar kwaliteit, levertijd en of het truitje langere tijd leverbaar kan zijn. Met het nieuwe singlet hopen we de komende 5 tot 10 jaar te vervolmaken. Het truitje werd speciaal voor AC Lebbeke ontworpen en in productie gebracht door Top Sport. Hierdoor kunnen we garanderen dat het het clubtruitje de komende jaren hetzelfde zal blijven.

Vanaf wanneer bestellen?
Je kan het nieuwe singlet nu al bestellen bij de verantwoordelijke voor de kledij: Dominique Veyt. Je kan Dominique terugvinden in de clubkantine, of mailen via kledij@lebb.be.

Het truitje zal echter pas binnen enkele weken geleverd worden, gezien het momenteel nog in productie is. Het singlet zal beschikbaar zijn tegen de schappelijke prijs van € 20. Het topje is voor € 18 verkrijgbaar.

Verplicht voor wedstrijdatleten!
Zoals eerder al aangehaald, is het verplicht om in het meest recente clubsinglet aan officiële wedstrijden deel te nemen. De richtlijnen van de VAL kan je hier terugvinden.

We hopen dat iedereen gauw het nieuwe singlet aanschaft, zodat we opnieuw als één club naar buiten kunnen komen!

De geschiedenis van onze clubtruitjes kan je hier bekijken.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube