LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Onze nagelnieuwe website heeft heel wat in petto

Lebbeke
05
oktober 2015

Atletiekclub Lebbeke blijft vernieuwen, want na onze toren krijgt nu ook onze website een nieuw laagje verf. De afgelopen maanden werd hard gewerkt om de website een frisse look te geven. Ook achter de schermen werden dingen gewijzigd, waardoor onze club nu ook makkelijk via smartphone te volgen is.

We zetten alle nieuwigheden even op een rijtje:

  • Onze website past zich automatisch aan naar het toestel waarmee je de site bereikt. Of het nu een smartphone, tablet of laptop is. AC Lebbeke is nu overal makkelijk bereikbaar.
  • Snel even artikels lezen op de website? Dat gaat nu nog vlotter! Onderaan elk artikel heb je een “volgende” en “vorige”-knop staan. Daarmee kan je snel (chronologisch) het ene na het andere artikel lezen.
  • Makkelijk naar artikels op locatie door boven de titel van een artikel te klikken op de locatie (in het lichtblauw). Je krijgt alle artikels te zien die gerelateerd zijn aan deze locatie. Handig om snel verslagen van meetings in bijvoorbeeld Oordegem terug te vinden.
  • We maakten ons uitgebreid archief nog toegankelijker. Je komt er terecht via de homepagina of door te klikken op de datum van een artikel (boven de titel in het donkerblauw). Zo ga je meteen naar die maand in het archief. Dat archief telt intussen meer dan 1350 berichten en gaat terug tot 2008.
  • Het wordt nog makkelijker om artikels te delen via sociale media. Onderaan elke pagina kan je onze artikels via de populairste sociale netwerken delen.
    Op onze homepage kan je alle links terugvinden van media waar onze club actief is.
  • Een heleboel pagina’s werden geoptimaliseerd. Eén voor één werden ze onder handen genomen. Hier en daar is er iets nog niet beschikbaar, maar we werken er naarstig aan om alles zo snel mogelijk in orde te krijgen.
Uiteraard brengt een nieuwe website ook wat foutjes met zich mee. Je kan deze melden via webteam@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube