LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

NIEUW: Blijf nu ook op de hoogte via “notifications”

Lebbeke
05
januari 2018

Onze website is het nieuwe jaar alvast ingegaan met een kleine vernieuwing. Er werden twee nieuwe soorten meldingen, ook "notifications" genoemd, toegevoegd om jullie nog beter op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen onze vereniging.

Het “belletje”

Het is je misschien al opgevallen. Rechts bovenaan in onze menubalk werd een belletje toegevoegd. Het belletje zal blauw oplichten en een rood icoontje tonen met het aantal ongelezen clubaankondigingen. Eens aangeklikt wordt het belletje gedimd, maar blijft het uiteraard wel steeds aanklikbaar.

Enkel belangrijke clubaankondigingen zullen onder dit venster terug te vinden zijn. Een afgelaste training kan een voorbeeld zijn van zo’n bericht.

Push notifications

De eerstvolgende keer dat je de website bezoekt krijg je bovenaan het scherm een pop-up te zien. Indien je de meldingen accepteert, krijg je bij het verschijnen van een nieuw AC Lebbeke-bericht een bericht in de rechter onderhoek van je scherm te zien. Mits een simpele klik kom je op het desbetreffende artikel terecht.

De notificaties zijn zowel voor smartphone, tablet als laptop en PC beschikbaar. Hieronder vind je een screenshot van de notificatie-pup-up.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube