LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Geslaagde oefenveldloop met 112 atleten onder stralende zon

Lebbeke
17
oktober 2016

Onder een stralend herfstzonnetje gingen onze atleten van start op de allereerste cross van seizoen 2016-2017. Volgende week barst het crossgebeuren pas echt los wanneer in Gent het startschot wordt gegeven van de Crosscup Relays.

In Lebbeke begonnen onze kangoeroes er iets na de middag al aan. June De Kempeneer en Oscar Moens waren de snelste twee bij de meisjes en jongens. Bij de benjamins haalden Ruth Van Weverberg en Klaas Legroux het. Pupillen Emma Muyshondt en Laurens Blommaert liepen het snelst in hun categorie. Noor Quintelier en Jarne Van Damme waren de snelste miniemen.

Florence Van Laethem haalde het in de gemengde wedstrijd voor cadetten en scholieren. Britt Roelandt eindigde als eerste cadette. Bij de jongens was Bo Van Aken te snel voor cadet Siebe Van Campenhout.

Op de sprintcross van net geen kilometer lukte Riet Vanfleteren de overwinning bij de dames. Achterin werd het spannend: Cynthia Meert eindigde tweede, Luca Heyvaert werd derde. Bij de jongens ging de overwinning naar Ruben Van den Berghe. Ruben haalde het van Pieter De Maersschalck en Danny Van Nuffel.

Leeftijdsgenoten Delphine Van Laethem en Lotte Hellinckx haalden de eerste en tweede plaats bij de senioren binnen. Sofie De Proft kon als derde mee het podium op. Els Duvivier werd eerste master.
Bij de heren was Dries De Smet te snel voor Niels Slachmuylders en Tim De Ridder. Tommy Van Weverberg hield Ben Quintelier af voor de overwinning bij de masters.

De volledige uitslag van onze oefenveldloop kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube