LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

152 eigen atleten maken van vierde oefenveldloop een succes

Lebbeke
15
oktober 2017

Liefst 152 van onze eigen atleten namen deel aan de oefenveldloop op de terreinen van het sportcentrum. Dat waren er zo'n 50 meer dan afgelopen jaar. Het parcours, dat een iets andere route kent dan onze nationale veldloop van februari, lag er door de warme zonnige omstandigheden uitstekend en zeer snel bij.

Bij de kangoeroes waren Aiko Engelaar en Niklas Braeckevelt de eersten die de finishlijn bereikten. Benjamines Lize Vermeir en Jarni Muyshondt lukten de snelste tijden in hun categorie. De één jaar jongere Laura Rottiers en Arjen Braeckevelt finishten als eersten van hun geboortejaar.

Zina Looverie en Bente Van Ingelgem waren de twee beste meisjes bij de pupillen. Zina bij de eerstejaars, Bente als tweedejaars. Loui De Bilde haalde het bij de jongens. Joppe Van den Borre was hier de snelste tweedejaars.
Minieme Ine Van Damme legde de 1561m het snelst af in haar categorie. Hier kwam Emma Muyshondt als eerste van de één jaar jongere atletes binnen. Laurens Blommaert was de enige eerstejaars die alle tweedejaars het nakijken kon geven. Hij won bij de jongens. Xander Cools was de snelste van de eerstejaars.

Bij de cadetten finishte Madeleine Raemdonck voor Noor Quintelier en Hanne Van Weverberg. Lies Heyvaert won het pleit bij de scholieres.
Siebe Van Campenhout was de betere bij de jongens. Hij haalde het van Tristan Blommaert en Benthe Van de Maele.

“Speciallekes” sprint- en recreantencross

Riet Vanfleteren, Luca Heyvaert en Cynthia Meert klokten de snelste tijden in de sprintcross bij de dames. Danny Van Nuffel haalde het van Aiko De Mol en Bart Raemdonck bij de mannen.

In de recreantencross was Phaedra Vanden Elstraeten de snelste. Silke De Ridder en Zoë Von Arnim konden mee het podium op. Wim Van Damme won het pleit bij de heren en liet Frank Van Mol en Thomas Van Ingelgem achter zich.

34 junioren, senioren en masters

Delphine Van Laethem was de snelste bij de senioren dames. Zij haalde het van Lotte Hellinckx en Karolien De Proft. Sofie Dierickx was de beste master, terwijl Emma Vannieuwenhuyze de snelste was bij de juniores.
Bij de mannen haalde Niels Slachmuylders het van Adriaan Van Buggenhout. Bo Van Aken eindigde derde en eerste van de junioren. Master Tommy Van Weverberg was de snelste in zijn categorie en wist een vierde stek te veroveren.

De volledige uitslag kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube