LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Oefenveldloop 2019: De benen zijn klaar voor het winterseizoen

Lebbeke
12
oktober 2019

Onder een fijn herfstzonnetje konden alle atleten van eigen club deelnemen aan de zesde editie van onze oefenveldloop. Net als onze nationale veldloop werden rondjes rond de atletiekpiste afgehaspeld.

Jeugd

Bij de jongste atleetjes, de kangoeroes, kregen we telkens maar één deelnemer aan de start. Rune Debisschop en Liam Van Nijverseel konden zo beiden het hoogste schavotje op.

Benjamine Roxanne Campo haalde het bij de meisjes, terwijl Lenn Van Den Abeele de beste was van zijn leeftijdsgenoten bij de jongens. De twee verschillende geboortejaren liepen van benjamin t.e.m. junior in alle reeksen samen.

Pupille Delfine De Smet haalde het in haar categorie. Stan Van Mulders kwam als eerste over de meet bij de jongens. Minieme Myrthe Baeten lukte net als Rowan Meunier bij de jongens de overwinning.

Cadetten, scholieren, recreanten

Onze cadetten en scholieren werden allen in één reeks gezet. Madeleine Raemdonck haalde het bij de scholieres, terwijl Manon Van Roy als eerste cadette binnen kwam. Zij behaalde ook knap de derde plaats in totaal.

Bij de jongens kon niemand op tegen de broertjes Blommaert. Tristan (scholier) haalde het van Laurens (cadet) voor plaatsen één en twee in de algemene uitslag.

Ook recreanten konden proeven van het veldloopgebeuren. Wim Van Damme haalde de overwinning binnen bij de heren, terwijl Muriel Saerens de beste was bij de dames.

Sprint- en lange cross

Tahnee Daman haalde het in de sprintcross – van net geen 1000 meter – bij de dames. Brent Soetens was de beste bij de heren.

In de lange cross mochten de dames 4 kilometer overbruggen. Valerie Rooms haalde het van Mariska Tsjeerdsma en Hanne Willems. Bij de heren werd 5 kilometer afgehaspeld en haalde Bo Van Aken het van Adriaan Van Buggenhout en Ruben Van Den Berghe.

Foto’s van deze wedstrijd en/of de spaghettiavond mogen steeds doorgemaild worden naar webteam@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube