Halle
11
november 2012

Vier top-10 noteringen op de 66e veldloop te Halle. Rhune bij de benjamins, Siebe bij de pupillen en Maithe en Arne bij de cadetten.

Rhune Vanroose haalde bij de benjamins een 10e stek. Hannelore Heymans volgde als 25e in de sterk bezette wedstrijd. Bij de jongens finishte Niels Verbeiren op de 50e plaats.

Siebe Van Campenhout tekende de beste prestatie op bij de pupillen jongens door als zesde over de finishlijn te komen. Josse Vannieuwenhuyse volgde in diezelfde wedstrijd op een 18e plaats, Yoran Kerkhofs werd 31e, Ben Vandevoorde 44e, Ralph Losa 57e. Verder in de uitslag vinden we Aico Van Grembergen op de 62e plek, Tibo Van Assche als 63e, Arne De Braeckeleer 64e en Tristan Blommaert op een 65e plaats. Vic Walraevens wist als 67e over de lijn te komen en Stijn De Cock vonden we terug op een 72e plaats.

Bij de miniemen meisjes noteerde Anne-Sophie Champeaux een mooie 26e plaats, Emma Vannieuwenhuyse kwam als 41e aan, Jente Van Campenhout 64e. Bij de jongens zagen we enkel Jef Walraevens aan de start. Hij finishte op een 39e stek.

Bij de cadetten meisjes wist Maithe Rivera Armayones voor het eerst de top-10 plaats in een grote cross te veroveren. Zij werd 8e. Eline Neyns volgde op de 38e plaats. Bij de jongens veroverde Arne Teck de 5e plaats. Toon Theelen werd 18e.

Bij de junioren en masters vonden we Kris Vannieuwenhuyse op de 40e plaats terug.

Dit was de derde wedstrijd van het seizoen die meetelde in ons crossklassement. Een voorlopige tussenstand van dat klassement kan je hier terugvinden.

Alle resultaten kan je hier terugvinden.