x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Ondanks magere Lebbeekse opkomst in Roeselare 4x top-10

Roeselare
ma 30 november 2015

Vier van onze atleten wisten tijdens de CrossCup op Schiervelde de top-10 te behalen. G-atleet Philip Vermeiren, pupille Rhune Vanroose, scholier Bo Van Aken en junior Dries De Smet zorgden voor de sterktste prestaties.

Pupille Emma Muyshondt bolde op een 18e plaats over de meet. Rhune Vanroose lukte in diezelfde categorie, maar een jaartje ouder, de achtste prestatie. Nienke Van Campenhout bolde als 30e over de meet.

Philip Vermeiren legde de G-Run als snelste senior af. Hij moest zich gewonnen geven tegen een junior, master en scholier, maar bleek in zijn eigen categorie niet te kloppen.

Cadetten Laura Stuyck kwam als 25e over de meet. Bij de scholieren was er een 9e plaats weggelegd voor Bo Van Aken. Dries De Smet liep naar een achtste plaats bij de junioren heren.

Masters André Schepers en Sigurd Suys kwamen als 54e en 67e aan. Didier Vanhaelemeesch en Eric Follaerts liepen als 78e en 82e over de meet.

Geef mij maar een piste #zoveelmodderpeken #stoempen #4dejunior

A photo posted by Dries De Smet (@3sdesmet) on

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen