LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Onze atleten doen het ook uitstekend voor school!

Lebbeke
25
september 2013

Sinds 1 september zijn de schoolpoorten opnieuw geopend. Haast traditiegetrouw staan deze eerste weken dan ook vele scholenveldlopen op het programma. Wij zetten de prestaties van onze atleten hier even op een rijtje.

In Merchtem haalden 4 atleten een gouden medaille. Hannelore Heymans (3e leerjaar) en Siebe Van Campenhout (6e leerjaar) waren de besten voor basisschool Ter Dreef. Fien Biesemans (5e leerjaar) haalde voor basisschool Ten Bos het goud. Maite De Boeck was de beste voor basisschool De Plataan. Zij zit in het tweede leerjaar.

In buurgemeente Asse finishte Noor De Wilde (3e leerjaar) als tweede voor het Ascanusinstituut van Asse-ter-Heide. In het vierde leerjaar liep Meindert Caudron naar de overwinning en pakte Nona Engelaar een vijfde plaats. Hanne De Wilde stond in het vijfde leerjaar op het podium. Zij veroverde het zilver, terwijl Witse Vanderstraeten zesde eindigde. Ook Maud Caudron pakte een zilveren plak in deze scholenveldloop. Flor Robijns eindigde 5e in de race van het vijfde leerjaar.

Madeleine Raemdonck (4e leerjaar) pakte het zilver in Lebbeke voor basisschool De Minnestraat. Broer Lukas Raemdonck (2e leerjaar) werd 15e. Rune Vierendeels uit het 5e leerjaar pakte het goud. Ook de zusjes Luca en Nona Heyvaert vielen in de medailles. Zij veroverden zilver en brons.
Alle Lebbeekse resultaten kan je hier terugvinden.

In Londerzeel liep Hanne Van Weverberg als tweede over de finishlijn. Zij deed dat bij de meisjes van het vierde leerjaar.

Arne Naudts was dan weer de sterkste in Dendermonde. Hij was er de snelste jongen van het zesde leerjaar.

Ook in Buggenhout werd er uitstekend gepresteerd. Rhune Vanroose en Sara Vercauteren liepen er samen naar plaatsen 2 en 3 bij het derde leerjaar.

Aalst was het strijdtoneel voor Catalina Schuddinck. Zij haalde een 4e stek op liefst 400 leerlingen van het zesde leerjaar.

Ella Heyvaert haalde voor basisschool De Duizendpootrakkers het in Opwijk met ruime voorsprong van de andere leerlingen uit het derde leerjaar.

Plaats Naam Leerjaar Gemeente
1 Hannelore Heymans 3e lj Merchtem
1 Siebe Van Campenhout 6e lj Merchtem
1 Maite De Boeck 2e lj Merchtem
1 Fien Biesemans 5e lj Merchtem
2 Madeleine Raemdonck 4e lj Lebbeke
15 Lukas Raemdonck 2e lj Lebbeke
1 Rune Vierendeels 5e lj Lebbeke
3 Nona Heyvaert 3e lj Lebbeke
2 Luca Heyvaert 6e lj Lebbeke
2 Hanne Van Weverberg 4e lj Londerzeel
1 Arne Naudts 6e lj Dendermonde
3 Rhune Vanroose 3e lj Buggenhout
2 Sara Vercauteren 3e lj Buggenhout
4 Catalina Schuddinck 6e lj Aalst
2 Maud Caudron 5e lj Asse
6 Witse Vanderstraeten 5e lj Asse
2 Hanne De wilde 5e lj Asse
1 Meindert Caudron 4e lj Asse
5 Nona Engelaar 4e lj Asse
2 Noor De Wilde 3e lj Asse
5 Flor Robijns 5e lj Asse
1 Ella Heyvaert 3e lj Opwijk

Staat jouw resultaat hier nog niet tussen? Klik hier!

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube