LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Lebbeekse organisaties najaar aangepast door COVID19-maatregelen

Lebbeke
08
oktober 2020

Het Lebbeekse najaar ziet er traditiegetrouw altijd wat hetzelfde uit. We organiseren een infoavond, oefenveldloop, Sint Maarten komt langs en we sluiten het jaar af met ons gezellige Kerstfeest. Dit jaar zal het, omwille van de regels om het COVID19-virus tegen te gaan, anders lopen.

Veldlopen

Komende zondag, 11 oktober, start het veldloopseizoen met een oefencross. Voorinschrijven is verplicht en kan nog via deze pagina.

Onze nationale veldloop zou dit jaar voor het eerst plaatsvinden in november. Omwille van de verstrengde maatregelen werd beslist om de wedstrijd momenteel niet te organiseren. Er wordt bekeken of er een mogelijkheid bestaat om de wedstrijd te verplaatsen naar februari of maart.

Sint Maarten en Kerst

De Sint valt in de Corona-risicogroep en moet zo zijn jaarlijks bezoekje aan Lebbeekse AC uitstellen. Hij is jullie echter niet vergeten! Zijn medewerkers worden aan het werk gezet om op een veilige manier pakjes te verdelen tijdens de training van 6 november (KAN/BEN) of 10 november (PUP/MIN).

Het Kerstfeest dat meestal het weekend voor Kerstmis op het programma staat, wordt tot nader order afgelast.

Algemene vergadering

Het bestuur zoekt een manier om de algemene vergadering veilig te laten plaatsvinden. Eerder werd deze al tweemaal uitgesteld omwille van de strenge Corona-maatregelen. Meer informatie hieromtrent zal later via de website worden meegedeeld.

Geschreven door Jan De Maersschalck | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube