LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Ga ook jij mee op paasstage naar Herentals?

Herentals
13
januari 2016

Van vrijdag 25 tot maandag 28 maart organiseert AC Lebbeke opnieuw een 'familiepaasstage'! Wie er de vorige jaren bij was, zal ongetwijfeld nog weten dat dit zeer leuke, sportieve, gezellige weekends waren.

Dit jaar kozen we voor het Bloso-centrum te Herentals, gelegen te midden van de bossen, en toch slechts op wandelafstand van Herentals-centrum. Bovendien beschikt het centrum over een zeer uitgebreide accommodatie.

We verblijven er in het sporthotel waar iedere familie/groep vrienden zijn eigen kamer krijgt. Bovendien is elke kamer uitgerust van een badkamer en toilet! De maaltijden (ontbijt, middag-, en avondmaal), die eveneens inbegrepen zitten in de prijs, worden een heus feestmaal met de hele bende in de gemeenschappelijke eetzaal.

De accommodatie in Herentals is zeer divers. Daarom kiezen we er voluit voor om naast de dagelijkse portie atletiek ook andere sporten en activiteiten aan bod te laten komen. Zo zijn overdag balspelen in de sporthal, een initiatie gevechtssport in de dojo, aan de conditie werken in de fitness, een allround workout in de klimzaal of een frisse duik in het zwembad maar enkele van de mogelijkheden die we hebben. ’s Avonds zorgen we voor enkele leuke groepsactiviteiten zoals bijvoorbeeld een quiz, een nachtspel, gezelschapspelen of andere spelen zonder grenzen ;-) Wie het sporthotel en de vele accommodaties al eens wil bekijken, kan hier een kijkje nemen.

De kostprijs van deze stage bedraagt € 125 per persoon. Gelieve dit bedrag te storten op rekeningnummer BE33 0012 0865 3746. Voor jeugd (tot en met miniemen) vragen we om minstens 1 begeleider mee in te schrijven. Maar aarzel vooral niet om hier met het hele gezin een tof weekend van te maken!

Inschrijven kan op het secretariaat bij Nathalie of Maurits, of bij trainers Michiel en Koen (evt. via e-mail) en kan tot 10 februari. Let op: de inschrijving is pas geldig na betaling. Ongeveer 2 weken voor de stage ontvang je dan nog een brief met de laatste info.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube