x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Persoonlijke records sneuvelen op de Gouden 1000m van Dilbeek AC

Dilbeek
do 23 juli 2015

Vijf Lebbekenaren trokken naar de Gouden 1000m van Dilbeek om er een gooi te doen naar hun persoonlijke records. Delphine en Gaetan Van Laethem slaagden ook in hun opzet.

Twee dames liepen in Dilbeek de 1000 meter. Delphine Van Laethem kon met 3.08.92 een nieuw persoonlijk record lopen. Nathalie De Ridder slaagde daar met 3.16.62 niet in, maar liep wel haar beste tijd dit seizoen.

Bij de heren ging Niels Slachmuylders van start in de eerste en snelste reeks. Niels finishte in een tijd van 2.33.57 als 11e.
In de tweede reeks kon Gaetan Van Laethem de overwinning behalen. Hij lukte een nieuw persoonlijk record van 2.34.98. Arne Van Opstal finishte in zijn spoor op plaats 3 na 2.36.09.

🐌💪

A photo posted by Gaétan Van Laethem (@gaetanvanlaethem) on

Alle resultaten kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen