LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Provinciale veldlooptitels voor Lenn en Kilani

Maldegem
17
januari 2022

Zondag stond het eerste outdoor-kampioenschap van seizoen 2021-2022 op het programma. In Maldegem werd het provinciaal kampioenschap veldlopen georganiseerd door AC Meetjesland.

Verschillende Lebbekenaren kwamen in actie. We overlopen alle top-10 plaatsen van onze atleten.

Pupil Lenn Van den Abeele was de beste eerstejaars jongen. Kilani Njema was de snelste van het hele pak bij de cadetten jongens. Lenn en Kilani kregen zo elk een felbegeerd “schildje” mee als provinciaal kampioen van Oost-Vlaanderen.

Bij de eerstejaars miniemes lukte Delfine een knappe bronzen medaille. Leeftijdsgenote Jolene Goossens eindigde ook in de top-10 met een zevende plaats. Tweedejaars Ruby Goossens en Lize Vermeir lukten plaatsen 6 en 7.
Ook cadette Tine Huysman eindigde met een achtste plaats in de top-10.

In de korte cross bij de senioren heren wisten liefst drie van onze mannen in de top-10 te eindigen. Jan Van Den Broeck op zes, Dieter De Ridder op acht en Siebe Van Campenhout werd negende.
Juniore Elena Kluskens lukte de zilveren medaille op diezelfde korte cross. Ook zus Jana Kluskens eindigde met een zesde stek nog in de top-10. Mariska Tjeerdsma en Soraya Meert nestelden zich met een 4e en 5e plaats netjes tussen de zusjes in.

Voor een nieuwe tussenstand van het crosspremiestelsel, na dit PK, klik je hier. Fouten kunnen doorgegeven worden aan frankie.defeyter@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube