LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Astrid wint CrossCup in Roeselare, Philip, Dries en Bo goed voor brons

Roeselare
30
november 2014

Tijdens de derde CrossCup-manche van het jaar wist Astrid Verhoeven zich door een overwinning bij de junioren te verzekeren van een plaatsje op het Europees kampioenschap in Bulgarije. Scholier Dries, cadet Bo en G-atleet Philip pakten een bronzen medaille in hun categorie.

Philip Vermeiren was de eerste Lebbekenaar die het veld in mocht duiken. De G-atleet moest enkel Thomas Jacobs (HAC) en Kevin Kennis (OLSE) voor laten om zo zelf als derde over de finish te komen en brons te veroveren.

Bij de cadetten wist Bo Van Aken na zijn overwinningen in Opwijk en Deinze een derde keer op het podium te eindigen. Bo pakte ditmaal brons achter Tim Van de Velde (DUFF) en Antoine Senard (SER).
Ook bij de scholieren had onze club een sterk ijzer in het vuur. Dries De Smet won vorige week in Zele, en wist tijdens zijn tweede cross van het jaar opnieuw een medaille te veroveren. Dries werd derde na Guillem Pennewaert (USBW) en Mathieu Willems (ACME).

Astrid plaatst zich voor Samokov

Met een klinkende overwinning bij de junioren wist Astrid Verhoeven het te halen van Vanessa Scaunet (OEH) en Lisa Rooms (OEH) op het Roeselaarse groen. Met haar overwinning plaatst ze zich meteen ook voor het Europees kampioenschap veldlopen in Samokov. Meer info over dat kampioenschap kan je hier terugvinden.

Alle resultaten kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube