LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

“Born to run”-popquiz van AC Lebbeke gepland op zaterdag 8 oktober 2016

Lebbeke
26
juli 2016

Tussen het zomer- en het winterseizoen is het tijd voor iets anders dan atletiek. Op zaterdag 8 oktober 2016 organiseert de groep afstandslopers van AC Lebbeke een "popquiz". Plaats van afspraak is de kantine van AC Lebbeke.

De bedoeling is in de eerste plaats om te genieten van een muzikale namiddag, met veel bekende deuntjes die de revue zullen passeren. Voor jong en oud! Wil je bovendien meestrijden voor eremetaal? Dan stel je best een gevarieerd team samen: je nonkel, trainer, kleinkind, … met maximum 4 personen.

Het inschrijvingsgeld bedraagt €16 per team. Met de opbrengst ondersteunen we de trainingsstages van onze atleten. We beginnen er op zaterdag 8 oktober 2016 aan om 14u30.

Inschrijven

Inschrijven kan hier, via Facebook of door een sms te sturen naar 0479/20 14 86 met vermelding van de groepsnaam.

Opzet

Er zullen een tiental ronden gespeeld worden die telkens gelinkt zijn aan een thema. De thema’s en bijkomende tips helpen om veel extra punten te sprokkelen. Indien naar titels wordt gevraagd, zorgen we ervoor dat deze vaak te horen zijn in de fragmenten. Dit alles maakt de quiz laagdrempelig zodat iedereen er plezier aan beleeft.

Meer ervaren quizzers kunnen aantreden in duo. Voor hen wordt een apart klassement aangemaakt.

Klik hier voor het Facebook evenement.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube