LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Tweede Pouckiescoupe

Gentbrugge
29
september 2012

Tijdens de tweede "Pouckiescoupe" namen atletiekclubs uit heel de regio het opnieuw zonder spikes tegen elkaar op. Ook onze club stuurde een delegatie atleten en deed het niet slecht.

In de eerste ronde werd AC Lebbeke in een poule met Olympic Brugge, AC Hamme, AV Lokeren 2 en STAX gestoken. Enkel de eerste twee teams van elke poule plaatsten zich voor de volgende ronde. Onze ploeg, bestaande uit Robbe Neyns, Thomas Caudron, Aiko De Mol, Ruben Van den Berghe, Bart Van Nuffel, Sven Laisnez, Danny Van Nuffel, Brecht Lintermans, Pieter Vierendeels en Wouter Van der Mijnsbrugge zakte vol goede moed af naar de terreinen van Gentbrugge. Vorig jaar nam onze club al deel aan het allereerste voetbaltoernooi voor atletiekclubs. Toen geraakten onze voetballers niet voorbij de poules. De wil om beter te doen dan vorig jaar was groot.

Met een gelijkspel, een overwinning door forfait en twee verloren matchen waren onze jongens niet sterk genoeg om door te stomen naar een volgende ronde. Toch werd er niet getreurd, want de Pouckiescoupe stond ook dit jaar weer voor een namiddag plezier en teambuilding.

Foto’ s bekijk je hier:Meer info kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube