LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Indienen formulieren premiestelsel en deelnamepremie

Lebbeke
28
september 2019

Het is weer die tijd van het jaar. Het seizoen 2018-2019 zit erop, de balans wordt opgemaakt. De club ontvangt daarom graag van jou twee formulieren om premies haar te kunnen uitreiken. Meer uitleg kan je in onderstaand artikel terugvinden.

Deelnamepremie

Benjamins tot en met masters krijgen bij deelname aan minstens 12 wedstrijden een deelnamepremie. Benjamins, pupillen en miniemen krijgen een waardebon. Cadetten en oudere atleten krijgen het bedrag in geld uitbetaald.

Download formulier deelnames ›

Let op: Als wedstrijdatleet kan je ook wegwedstrijden inbrengen die op de VAL-kalender staan, of die in onze lijst van clubverplaatsingen stonden. Je kan enkel wedstrijden inbrengen waar je in clubtenue van AC Lebbeke aan de start verscheen. Was dit niet het geval en gaf je de wedstrijd toch aan, dan kan je geschrapt worden uit het stelsel.

Premiestelsel

Voor cross-wedstrijden hoef je zelf niets in orde te brengen. De club deed dit reeds voor jou! Wat betreft indoor- en outdoor pistewedstrijden vul je, afhankelijk van je categorie, één van onderstaande formulieren in*.

Formulier Jeugd ›

Formulier CAD/SCHOL/JSM ›

* Voor wedstrijden op de weg wordt gevraagd om een kopie van de resultaten toe te voegen.

Deelname kampioenschappen

Nam je deel aan een kampioenschap waar je het inschrijvingsgeld zelf voor betaalde? Dan komen wij je als club tegemoet. Breng onderstaand formulier ingevuld binnen op het secretariaat en ontvang je inschrijvingsgeld terug.

Formulier ›

Indienen, ontvangst en vragen

Je dient bovenstaande formulieren af te printen en op het secretariaat te bezorgen t.a.v. Monique Van Wemmel. Dit kan tot en met 31 oktober 2019.

De uitreiking van het premiestelsel zal gebeuren tijdens ons jaarlijks Kerstfeest op zaterdag 21 december 2019. Wie niet aanwezig kan zijn op de uitreiking heeft nog tot en met 31 december 2019 om zijn prijs in ontvangst te nemen op het secretariaat van onze club.

Zit je met vragen? Dan kan je terecht bij monique.vanwemmel@lebb.be.

De premiestelsels, deelnamepremie en Top Team wordt n.a.v. de fusie van Lebbeekse Atletiek Toekomst en AC Lebbeke herbekeken. Zodra een beslissing wordt genomen zal deze meegedeeld worden en op de website verschijnen.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube