LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Premiestelsel en terugbetaling kampioenschappen 2020-2021

Lebbeke
13
december 2021

Zoals ieder jaar hebben atleten van onze club recht op premies voor hun prestaties van het afgelopen seizoen. Daarnaast kan je ook inschrijvingsgelden terugvorderen van kampioenschappen die je afgelopen seizoen uit eigen zak moest betalen.

Terugbetaling kampioenschappen

Nam je tijdens het afgelopen seizoen (2020-2021) deel aan een Belgisch of Vlaams kampioenschap waar je zelf het inschrijvingsgeld voor moest betalen? Dan kan je dat inschrijvingsgeld terugvorderen door dit formulier in te vullen en terug te sturen naar monique.vanwemmel@lebb.be.

Indienen premiestelsels

De premiestelsels voor het afgelopen seizoen (2020-2021) dienen ten laatste op 31 december 2021 te worden ingediend bij Frankie De Feyter.

Download document »

Vragen? Misschien kan je je antwoord wel terugvinden op onze infopagina www.lebb.be/premiestelsel. Mocht dat niet het geval zijn, kan je mailen naar premiestelsel@lebb.be.

Opgelet! Zoals in de regels van het premiestelsel duidelijk staat beschreven dien je voor het huidige seizoen (2021-2022) te zijn aangesloten bij onze club. Een aansluiting is pas definitief na betaling van het lidgeld. Is dit niet in orde voor 31 december 2021, dan vervalt je recht op het ontvangen van een premie.

Bovendien is het omwille van sponsorbelangen verplicht aan alle opgegeven wedstrijden deel te hebben genomen in een shirt van de club.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube