LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Niels wint kortste afstand op “Priester Daens Vredesloop”, Glen nipt naast podium 8,4km

Aalst
12
november 2017

In Aalst organiseerde atletiekvereniging ALVA reeds voor de zevende keer de "Priester Daens Vredesloop". De wedstrijd telde ook mee voor onze nieuw in het leven geroepen wedstrijdkalender voor wegwedstrijden.

Glen Braem viel in de 8,6 kilometer nipt naast het podium. Glen lukte een vierde stek. Imed Njema lukte plaats 13. Filip Vermeiren en Jeroen Seguin liepen naar plaatsen 28 en 29. Jeroen Daelemans en Gregory Goossens kwamen als 38e en 39e binnen, terwijl jeugdatleet Dawit Hellemans volgde op een 54e stek. Lut Raeymakers (129)en Liesbeth Meysman (140) liepen onder begeleiding van Peter Uyttersprot (142) een wedstrijd met een gemiddelde boven de 11 kilometer per uur. In totaal namen 230 sportievelingen deel aan deze afstand.

Ook voor de 4,3 kilometer kwamen heel wat mensen opdagen. Hier bleek Niels Slachmuylders de snelste van het pak. Hij haalde het van o.a. clubgenoot David Jacops (15e). Ook hier verschenen 200 deelnemers aan de start. Een dag eerder was Niels nog goed voor brons in de korte cross van Mechelen.

Klik hier voor de volledige lijst met clubverplaatsingen (weg en cross).

De uitslag van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube