LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Wegwijs op het Provinciaal kampioenschap Oost-Vlaanderen

Lebbeke
23
april 2015

Komend weekend staat het provinciaal kampioenschap van Oost-Vlaanderen op het programma. Zaterdag kan je in Lebbeke terecht, zondag ontvangt Volharding u in Beveren. Wij maken jullie alvast wegwijs op en rond onze piste.

Zaterdag 23 april 2015 zal de eerste dag van het provinciaal kampioenschap plaatsvinden op de terreinen van AC Lebbeke. Het uurrooster kan je hier terugvinden.

Daarnaast hebben we ook een Twitter-feed opgezet. Alle info daarover onderaan deze pagina.

Wat je moet weten

Wij vragen alle atleten zich een uur voor hun wedstrijd aan te melden. Dit doe je in het secretariaat, beneden aan de clubkantine. Verder is er een opwarmterrein voorzien en dient de atletiekpiste vrij gehouden te worden voor het wedstrijdgebeuren.

Kleedkamers
We stellen twee kleedkamers ter beschikking in het gemeentelijk Sportcentrum.

Bereikbaarheid en parkeren
De atletiekpiste zal duidelijk aangeduid zijn d.m.v. richtingaanwijzers. Voor meer info klik je hier.

Er is parkeergelegenheid voorzien aan het sportcentrum van de gemeente en de omliggende straten. Voor genodigden, juryleden en medewerkers wordt een aparte parking voorzien waarvan de ingang achter het zwemcomplex ligt. De parking zal duidelijk aangegeven zijn.

Wegwijs op de piste

Klik hier om een grote versie te downloaden. Waar je je auto best kan parkeren bekijk je hier.

Twitter jij mee?

Tijdens het kampioenschap kan je mee twitteren over jouw prestaties, de organisatie of koetjes en kalfjes. Achteraf verzamelen wij de leukste tweets op onze website.
Het enige wat je hoeft te doen is de hashtag #PKOVL te vermelden in je tweet. Wij pikken alle hashtags op en plaatsen ze automatisch op een box die je kan terugvinden op deze website.

Klik hier voor de live box. De Twitter-account van AC Lebbeke kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube