LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Gezocht: Trainers voor onze recreatieve lopers

Lebbeke
07
juni 2017

Iedere sporter is welkom bij Atletiekclub Lebbeke. Sinds we startten met de Start to Run-sessies, een tiental jaar geleden, is het recreatief sporten in onze club gegroeid. Om al deze sporters een heel jaar door te kunnen begeleiden, gaan we op zoek naar één of twee trainers die het recreatieve project van onze club willen trekken.

Koninklijke Atletiekclub Lebbeke v.z.w. is op zoek naar één of twee gemotiveerde trainers die onze recreatieve sporters kunnen begeleiden.

Wat verwachten we?

Je engageert je om elke dinsdag en donderdag onze recreatieve lopers te begeleiden. In samenspraak met de groep stel je doelen waar vervolgens met de groep naar zal worden toegewerkt. Mogelijke wedstrijden zijn onze jaarlijkse Bosmarathon, de Antwerp 10 Miles, 10k van Dendermonde, etc. Het staat de lopers uiteraard vrij om aan deze wedstrijden deel te nemen.

Je bent in staat om zelfstandig een groep te begeleiden en trainingsschema’s op te stellen. De trainingen vinden tweemaal per week plaats, op dinsdag en donderdag om 19u00. Uiteraard kan ook nog een derde dag toegevoegd worden indien er interesse is vanuit de groep.

Wat hebben we te bieden?

Je werkt in een familiale clubsfeer samen met onze andere trainers en recreatieve sporters. Als trainer ontvang je een faire verloning. Daarnaast zorgt onze club dat je je kennis steeds kan uitbreiden door officiële opleidingen die je volgt terug te betalen.

We bieden ook de mogelijkheid om – na een gunstige evaluatie en bij vraag vanuit het bestuur – bij de jeugd- en/of competitiesporters aan de slag te gaan.

Voor meer informatie neem je contact op met onze secretaris, Nathalie Willems via secretariaat@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube