LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Recyca inzamelingsproject

Lebbeke
16
september 2011

De club neemt deel aan een inzamelingsproject, georganiseerd door de firma Recyca.

Onze club heeft besloten deel te nemen aan een inzamelingsproject, georganiseerd door de firma Recyca. De bedoeling is dat we met z’n allen trachten zoveel mogelijk lege inktpatronen bij elkaar te brengen. Voor elke onbeschadigde originele cartridge krijgt onze club een vergoeding. Met de opbrengst van deze actie plannen we de aankoop van nieuw sportmateriaal.

Deze lege inktpatronen worden verbruikt in printers en faxmachines, zowel bij je thuis als op bedrijven. Misschien ken je bedrijven of winkels die onze club willen steunen. Misschien vind je werkgever het wel een prima idee om zijn cartridges aan ons te doneren… Inktpatronen zijn immers alom aanwezig. Enige voorwaarde is dat ze nog niet hervuld en onbeschadigd zijn.

Hoe kan je ons helpen?

Kleinere hoeveelheden kan je deponeren in de verzameldoos in de kantine van AC Lebbeke of afgeven op de bureau aan iemand van het bestuur.

Voor grote hoeveelheden van bedrijven kan een gratis afhaling rechtstreeks bij Recyca aangevraagd worden. We kunnen ook verzameldozen laten plaatsen bij bedrijven zodat ze ons langdurig kunnen sponsoren. Als men onze club opgeeft als begunstigde komt de opbrengst op onze rekening. Het bedrijf krijgt dan een detaillijst en de nodige OVAM certificaten toegestuurd. Vanaf dit jaar hebben we brochures beschikbaar die je daarvoor kan gebruiken. Je kan ze verkrijgen op de bureau in de kantine.

Heb je zelf ideeën of voorstellen dan horen wij het graag van je. Meer informatie over het inzamelproject vind je op terug op www.recyca.be Wij hopen dat we, samen met jullie, van deze actie een succes zullen maken.

Bij voorbaat dank voor je medewerking,

Het bestuur

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube