LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Rode Neuzen Actie tijdens oefenveldloop en spaghettiavond!

Lebbeke
04
oktober 2016

Tijdens de spaghetti-avonden van 14 en 15 oktober en de oefenveldloop van 15 oktober zullen ten voordele van kinderen met psyschische problemen doosjes 'Rode Neuzen' worden verkocht voor 5 euro per doosje. De doosjes zullen beschikbaar zijn zolang de vooraad strekt! Wees er snel bij want op is op!

Vorig jaar organiseerden VTM, Qmusic en Belfius voor het eerst Rode Neuzen Dag met als doel meer psychologische hulp te bieden aan jongeren en het taboe rond psychische problemen te doorbreken. De eerste editie was een groot succes en bracht 3.858.814 euro op. Het ingezamelde geld werd samengebracht in het Rode Neuzen Fologo-2016nds, beheerd door de Koning Boudewijnstichting. 26 organisaties, verspreid over Vlaanderen, die allen hulp bieden aan jongeren met psychische problemen, krijgen door dit Fonds nu een duw in de rug. Dit jaar wordt Vlaanderen opnieuw gemobiliseerd voor de tweede editie van Rode Neuzen Dag op 3 december 2016. Op deze dag wordt een hele dag een slotshow gehouden op radio en televisie met tal van acteurs, comedians en artiesten waarop op het einde wordt bekendgemaakt welk bedrag er werd ingezameld.

Dit jaar doet onze club mee met deze actie en daarom zal de affiche van deze actie vanavond ook te vinden zijn in de kantine!
Je kan de actie ook steunen door een gift te doen op de site van rodeneuzendag, http://rodeneuzendag.be/ !

Zie voor meer informatie ook de site van de KoningBoudewijn stichting!

Geschreven door Aiko De Mol | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube