LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Neem op 13 december deel aan de WCup “Rond uw kot run”

Lebbeke
30
november 2020

Op zondag 13 december 2020 organiseert onze sponsor WCup voor de tweede keer de gezamenlijke thuiswedstrijd "Rond uw kot run". De organisatoren voorzien tal van mooie prijzen voor de drie verschillende wedstrijden waar aan kan deelgenomen worden.

Na een succesvolle eerste editie in mei, waar twee van onze atleten het eindpodium wisten te halen (verslag hier), zet WCup een tweede wedstrijd op het programma.

Programma

De wedstrijd wordt op zondag 13 december georganiseerd. Er zijn drie wedstrijden:

  • 10u00: KIDS (< 12 jaar) 1km
  • 13u00: DAMES 5 of 10km
  • 15u00: HEREN 5 of 10km

Meer informatie ›

Hoe deelnemen?

Hou het tijdstip op 13 december goed in het oog, want je starttijd dient binnen de 5 minuten te liggen van het vooropgestelde startuur van jouw categorie. Na afloop stuur je een screenshot van je parcours en eindtijd naar ronduwkotrun@wcup.eu.

Wat is de bedoeling?

Je loopt “lockdowngewijs” vanuit je kot een lus van de afstand waaraan je deelneemt en je komt opnieuw ergens rondom je kot uit. Start en finish moeten binnen de 500m van elkaar liggen. Samen en toch apart werken we de wedstrijd aan eigen tempo af.

Om de belevenis helemaal compleet te maken, kan je een leuke foto van jezelf voor, na of tijdens de inspanning op Instagram posten. Gebruik de hashtag #wcupnutrition en vergeet ook zeker niet @LebbeekseAC te taggen.

Wat valt er te winnen?

10 WCUP aankoopbons ter waarde van 50 euro en 2 verrassingscadeaus voor de kids voor:

  • De winnaar/winnares van de dames en heren 5km en 10km op basis van de snelste tijd voor minimaal de effectieve afstand van 5 of 10km, gemeten met een sportwatch.
  • De 6 origineelste/leukste foto’s op Instagram met #wcupnutrition.
  • 2 coole deelnemende kids die we willekeurig uitloten uit de deelnemers. Alle namen gaan in een ton en we trekken er 2 willekeurig uit.

Let op! We houden ons tijdens de wedstrijd correct aan de COVID-19 en de verkeersregels. Doe niets roekeloos of gevaarlijks. Sport op je eigen niveau en breng je gezondheid niet in gevaar.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube