x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Wind overheerst in Sas van Gent (NED)

Sas van Gent (NED)
za 16 maart 2019

Het criterium van “Stichting Sportpromotie Zeeuws Vlaanderen” (SSP) loopt stilaan op zijn einde. Zaterdag trok de karavaan naar Sas van Gent. Droog weer, een waterzonnetje en een onstuimige wind waren de trefwoorden van deze editie 2019.

Er stonden minder deelnemers dan gewoonlijk aan de start. En zeker voor de 15 km waren er weinig gegadigden. Blijkbaar blies de wind het loopenthousiasme bij velen weg. Zoals gebruikelijk met dit soort weer is het voor de wedstrijd inschatten waar de wind om de hoek zal loeren. En die was op sommige stukken wel prominent aanwezig. De 6 en 8.9 km konden toch nog wat sportievelingen in de loopschoenen krijgen. En niemand zal er spijt van gehad hebben. Dit bleek zeker tijdens de nabesprekingen!

Resultaten 8.9 km

12. Chris Schelkens – 40:44

Voor de volledige uitslag klik je hier.

De uitslagen van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Chris Schelkens | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen