LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Schrijf je nu in voor de 5e Sportquiz van AC lebbeke!

Lebbeke
15
februari 2014

Op zaterdag 22 maart 2014 organiseren we al voor de vijfde keer onze Sportquiz ten voordele van de internationale trainingsstage van onze atleten. Dit jaar wordt CC De Biekorf het strijdtoneel van de avond.

Net als de vorige jaren strijden teams van maximum vijf personen voor de titel. Anders dan de vorige edities zal de quiz dit jaar doorgaan in CC De Biekorf (klik hier). We beginnen eraan op zaterdag 22 maart 2014 om 19u30 en voorzien jullie gedurende de hele avond van lekkere dranken en hapjes.

De quiz zal ongeveer 40% sportvragen tellen. De andere vragen variëren van actualiteit tot muziek en film. Vorig jaar beantwoorden de teams gemiddeld 70% van de vragen correct!

Het inschrijvingsgeld blijft hetzelfde als vorig jaar, € 15 per team. Het kan op voorhand gestort worden op rekeningnummer BE28 9730 6105 0420 met vermelding van de groepsnaam.

Inschrijven

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar quiz@lebb.be met vermelding van de groepsnaam, de naam van de kapitein en een GSM-nummer.

Net als de vorige jaren moeten we ook nu limiteren in het aantal teams dat kan deelnemen. We hebben het aantal echter kunnen optrekken door onze verhuis richting CC De Biekorf. Daardoor kunnen er dit jaar maximum 55 teams deelnemen aan de quiz.

Vorige edities

De quiz stond al 4 keer op het Lebbeekse programma, waarbij het aantal deelnemers steeg van 16 teams in 2009 tot 37 teams in 2013. De eerste drie edities werden gewonnen door “De anale acné van I. Crombé”. Vorig jaar namen “The mighty Maltese knights” de fakkel over.

Het verslag en de uitslag van 2013 kan je hier terugvinden.

Klik hier voor het Facebook evenement.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube