LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Kom jij naar onze Spaghettiavond op 11 en 12 oktober?

Lebbeke
17
september 2019

Vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober 2019 organiseren we opnieuw onze spaghettiavond in de clubkantine. Intekenen kan op dinsdag en donderdag tijdens de trainingen door het inschrijvingsformulier op het secretariaat in te vullen.

We voorzien 3 “shiften” waarin je kan gaan eten. De eerste shift start om 18u, vervolgens is het mogelijk om rond 19u15 en 20u30 een bord voorgeschoteld te krijgen.

Onze goed gevulde borden zijn tegen 8 euro per stuk verkrijgbaar. Kinderen betalen amper 5 euro voor een bord spaghetti. Net als vorig jaar zullen er opnieuw desserten worden voorzien! Je hoeft niets op voorhand te betalen.

Inschrijven kan tot en met 8 oktober 2019. We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen en met een goed gevulde buik en glimlach op het gezicht buiten laten gaan!

Onze wedstrijdatleten en recreanten die eens willen proeven van het veldloop-gebeuren kunnen alvorens hun buikje rond te eten zaterdag aan de slag op onze zesde oefenveldloop. Enkel atleten van Lebbeekse AC mogen hier aan deelnemen.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube