LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

9 en 10 oktober organiseren we opnieuw onze Spaghettiavond

Lebbeke
11
september 2015

Op 9 en 10 oktober 2015 staat onze jaarlijkse spaghettiavond opnieuw op het programma. Je krijgt er in de kantine van onze club een lekker bord spaghetti, een koude schotel of dessert voorgeschoteld tegen democratische prijzen.

Ook dit jaar vragen we iedereen om op voorhand in te schrijven. De inschrijvingsstrook kan je hier terugvinden en dien je tijdens de trainingsdagen af te geven op het secretariaat. We voorzien 3 “shiften” waarin je kan gaan eten. De eerste shift start om 18u, vervolgens is het mogelijk om rond 19u15 en 20u30 een bord voorgeschoteld te krijgen.

Onze goed gevulde borden zijn tegen 8 euro per stuk verkrijgbaar. Kinderen betalen amper 5 euro voor een bord spaghetti. Net als vorig jaar zullen er opnieuw desserten worden voorzien! Je hoeft niets op voorhand te betalen.

Inschrijven kan tot en met 6 oktober 2015. We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen en met een goed gevulde buik en glimlach op het gezicht buiten laten gaan!

Onze volledige extra-sportieve activiteitenkalender kan je steeds hier terugvinden.

Oefenveldloop

Sportievelingen kunnen alvorens hun buikje rond te eten zaterdag aan de slag op onze tweede oefenveldloop. Meer info over deze organisatie kan je hier vinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube