LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Spaghettiavond op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober 2017

Lebbeke
14
september 2017

Op 13 en 14 oktober 2017 staat onze jaarlijkse spaghettiavond opnieuw op het programma. Je krijgt er in de kantine van onze club een lekker bord spaghetti, een koude schotel of dessert voorgeschoteld tegen democratische prijzen.

Ook dit jaar vragen we iedereen om op voorhand in te schrijven. De inschrijvingsstrook kan je tijdens de trainingsdagen invullen en afgeven op het secretariaat. We voorzien 3 “shiften” waarin je kan gaan eten. De eerste shift start om 18u, vervolgens is het mogelijk om rond 19u15 en 20u30 een bord voorgeschoteld te krijgen.

Onze goed gevulde borden zijn tegen 8 euro per stuk verkrijgbaar. Kinderen betalen amper 5 euro voor een bord spaghetti. Net als vorig jaar zullen er opnieuw desserten worden voorzien! Je hoeft niets op voorhand te betalen.

Inschrijven kan tot en met 10 oktober 2017. We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen en met een goed gevulde buik en glimlach op het gezicht buiten laten gaan!

Download inschrijvingsformulier ›

Oefenveldloop
Sportievelingen kunnen alvorens hun buikje rond te eten zaterdag aan de slag op onze tweede oefenveldloop. Meer info over deze organisatie kan je hier vinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube