x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

AC Lebbeke kaapt alle prijzen weg op Lebbeeks sportgala: Sportman, Sportvrouw en team van het jaar!

Lebbeke
zo 04 februari 2018

Tijdens het sportgala van de gemeente Lebbeke werden opnieuw de sportman, sportvrouw en het sportteam van het jaar verkozen. In elke categorie bracht onze club een topper in stelling: Dries De Smet, Riet Vanfleteren en de junioren jongens maakten aanspraak op de titel.

Bij de dames werd Riet Vanfleteren tot sportvrouw van het jaar verkozen. Riet kroonde zich onder andere tot Belgisch, Vlaams én provinciaal kampioene op de 800 meter outdoor. Indoor ging ze met brons aan de haal op het Vlaams kampioenschap 400 meter.

Dries De Smet was duidelijk de favoriet bij de heren. Met een Europese zilveren medaille in de 1500m achter zijn naam, maar ook de Belgische indoortitel in datzelfde onderdeel en zesde plaats op outdoor. Bovendien kon Dries tijdens het Europees kampioenschap cross voor clubs, waar hij onze club vertegenwoordigde, individueel naar een vijfde stek lopen.

Ook onze junioren konden hun favorietenrol waarmaken. De junioren jongens wisten afgelopen seizoen de Belgische titel te behalen in de 4x1500m, waren goed voor een medaille op de CrossCup Relays in Gent én werden in het Portugese Albufeira het op elf na beste crossteam van Europa.

Ook bij de jongeren en G-sporters werden verschillende van onze leden in de bloemetjes gezet.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen