LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Sportkampen

twee niet te vergeten zomerse weken

Koninklijke Atletiekclub Lebbeke organiseert tijdens de zomervakantie van 2024 al voor de vierde keer sportkampen. De kampen vinden tijdens deze weken plaats:

Voor wie?

Tijdens de sportkampen van Lebbeekse AC maken kinderen via allerlei spelvormen kennis maken met atletiek. We sluiten de week af met een heuse meerkamp! Alle kinderen van 7 tot en met 12 jaar (geboren in 2012 t.e.m. 2018) zijn welkom om zich een hele week te amuseren op onze zomerkampen.

Praktisch

De sportkampen gaan door op het Sportcomplex van de gemeente Lebbeke. Er wordt dagelijks om 09u00 verzameld in de ruime clubkantine van Lebbeekse AC. Het kamp loopt af om 16u00. Er is opvang voorzien van 08u30 tot en met 16u30.

De club voorziet in accomodatie, begeleiding, dagelijks een gratis drankje en vieruurtje én een leuke T-Shirt aan het einde van het kamp.

De kinderen dienen zelf een lunchpakket mee te brengen om ’s middags te nuttigen. Sportieve kledij en sportschoenen zijn een must op ons zomerkamp.

Enkele weken voor aanvang van het kamp zal u een e-mail ontvangen waarin we alle info nog eens op een rijtje zetten.

Prijs

Het sportkamp kost € 100 per kind, per week. Het bedrag wordt bij inschrijving meteen betaald.

Vragen?

Met vragen kan u (afhankelijk van de COVID19-maatregelen) op dinsdag en donderdag terecht op het secretariaat. Of stuur ons een e-mail via sportkampen@lebb.be.

Inschrijven

Omdat we de kwaliteit willen garanderen aanvaarden we maximaal 60 kinderen per sportkamp.

Daarbij geldt het principe first come, first served. Wees er dus tijdig bij, want de afgelopen jaren waren onze kampen volzet.

Schrijf je nu in →

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube