LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

AC Lebbeke organiseert twee zomersportkampen in 2018

Lebbeke
19
januari 2018

Koninklijke Atletiekclub Lebbeke organiseert tijdens de zomervakantie van 2018 voor het eerst twee sportkampen. De kampen gaan door van maandag 9 tot en met vrijdag 13 juli en van maandag 30 juli tot en met vrijdag 3 augustus 2018.

Tijdens de sportkampen van AC Lebbeke maken kinderen via allerlei spelvormen kennis maken met atletiek. We sluiten de week af met een heuse meerkamp! Alle kinderen van 7 tot en met 12 jaar zijn welkom om zich een hele week te amuseren op één van onze twee zomerkampen:

  • maandag 9 tot en met vrijdag 13 juli
  • maandag 30 juli tot en met vrijdag 3 augustus 2018

Schrijf nu in ›

De sportkampen gaan door op het Sportcomplex van Lebbeke. Er wordt dagelijks om 09u00 verzameld in de clubkantine van AC Lebbeke. Het kamp loopt af om 16u00. Er is begeleiding voorzien vanaf 08u30 t.e.m. 16u30. De club voorziet in accomodatie, begeleiding, dagelijks een gratis drankje en vieruurtje én een leuke T-Shirt aan het einde van het kamp.
Breng zelf een lunchpakket mee om ’s middags te nuttigen. Sportieve kledij en sportschoenen zijn een must op ons zomerkamp.

Omdat we de kwaliteit willen garanderen aanvaarden we maximaal 60 kinderen per sportkamp. Daarbij geldt het principe first come, first served. Wees er dus snel bij.

Prijs en betaling

Het sportkamp kost € 80 per kind, per week. U dient het bedrag na het invullen van onderstaand formulier ter bevestiging te storten op rekeningnummer BE33 0012 0865 3746. Daarbij zet u in de vrije mededeling “Sportkamp 2018 – Volledige naam kind”.

Wordt het bedrag niet binnen de 10 dagen na inschrijving via het formulier gestort op onze rekeningen, dan wordt de inschrijving geannuleerd.

Vragen?

Met vragen kan u op dinsdag en donderdag terecht op het secretariaat. Of stuur ons een e-mail via sportkampen@lebb.be.

Inschrijven kan via onderstaande link. Wie meerdere kinderen wenst in te schrijven dient opnieuw door het formulier gaan.

Schrijf nu in ›

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube