LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

7e Sportquiz van AC Lebbeke gepland op zaterdag 12 maart 2016

Lebbeke
15
januari 2016

Op zaterdag 12 maart 2016 organiseren we voor de zevende keer onze Sportquiz ten voordele van de internationale trainingsstage van onze atleten. Net als vorig jaar is cultureel centrum De Biekorf het strijdtoneel van de avond.

Net als de vorige jaren strijden teams van maximum vijf personen voor de titel. Anders dan de vorige editie zal de quiz dit jaar opnieuw plaatsvinden op zaterdag, maar wel nog steeds in CC De Biekorf (klik hier). We beginnen eraan op zaterdag 12 maart 2016 om 19u30 en voorzien jullie gedurende de hele avond van lekkere dranken en hapjes.

De quiz zal ongeveer 40% sportvragen tellen. De andere vragen variëren van actualiteit tot muziek en film. Vorig jaar beantwoorden de teams gemiddeld 70% van de vragen correct! Het bewijs dat we onze vragen erg laten variëren zodat alle thema’s aan bod komen.

Het inschrijvingsgeld blijft ook nu ongewijzigd €15 per team indien je op voorhand stort op rekeningnummer BE28 9730 6105 0420 met vermelding van de groepsnaam. Let op: heb je niet op voorhand ingeschreven, dan betaal je ter plaatse €20.

Inschrijven

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar quiz@lebb.be met vermelding van de groepsnaam, de naam van de kapitein en een GSM-nummer.

Er kunnen maximaal 60 teams deelnemen aan onze quiz. Wees er dus snel bij.

Vorige edities

De quiz stond al 6 keer op het Lebbeekse programma, waarbij het aantal deelnemers steeg van 16 teams in 2009 tot 42 teams in 2015. De eerste drie edities werden gewonnen door “De anale acné van I. Crombé”. “The mighty Maltese knights” schreven de laatste twee edities op hun naam. “Wounded knee” won de editie van 2015.

Het verslag en de uitslag van 2013 kan je hier terugvinden. Voor dat van 2014 klik je hier en het relaas van de vorige editie kan je hier volledig terugvinden.

Klik hier voor het Facebook evenement.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube