LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

8e Sportquiz van AC Lebbeke op zaterdag 18 maart 2017

Lebbeke
25
januari 2017

Op zaterdag 18 maart 2017 organiseren we voor de achtste keer onze Sportquiz ten voordele van de internationale trainingsstage van onze atleten. Net als vorig jaar is cultureel centrum De Biekorf het strijdtoneel van de avond.

Net als de vorige jaren strijden teams van maximum vijf personen voor de titel. Net als de vorige editie zal de quiz dit jaar plaatsvinden op een zaterdag in CC De Biekorf (klik hier). We beginnen eraan op zaterdag 18 maart 2017 om 19u30 en voorzien jullie gedurende de hele avond van lekkere dranken en hapjes.

De quiz zal ongeveer 40% sportvragen tellen. De andere vragen variëren van actualiteit tot muziek en film. Vorig jaar beantwoordden de teams gemiddeld 70,9% van de vragen correct! Het bewijs dat we onze vragen erg laten variëren zodat alle thema’s aan bod komen.

Het inschrijvingsgeld blijft ook nu ongewijzigd €15 per team indien je op voorhand stort op rekeningnummer BE28 9730 6105 0420 met vermelding van de groepsnaam. Let op: heb je niet op voorhand ingeschreven, dan betaal je ter plaatse €20.

Inschrijven

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar quiz@lebb.be met vermelding van de groepsnaam, de naam van de kapitein en een GSM-nummer.
Je krijgt zo snel mogelijk een bevestigingsmail. Heb je na enkele dagen nog geen mail ontvangen? Contacteer ons dan via Facebook, Twitter of stuur een nieuwe e-mail.

Er kunnen maximaal 60 teams deelnemen aan onze quiz. Vorig jaar schreven 58 teams zich in. Wees er dus snel bij.

Prijzen

We voorzien net als de voorgaande jaren mooie prijzen voor iedereen. De eerste teams kunnen naast enkele flessen bubbels ook voor een mooie hoofdprijs spelen. Vorig jaar mocht het winnende team met 10 vrienden gaan paintballen én gaan bowlen. De tombola-winnaar kon dan weer relaxen dankzij een wellness-arrangement voor twee en er viel ook een TomTom sporthorloge te winnen.

Klik hier voor het Facebook evenement.

De quiz stond al 7 keer op het Lebbeekse programma, waarbij het aantal deelnemers steeg van 16 teams in 2009 tot 58 teams in 2016. De eerste drie edities werden gewonnen door “De anale acné van I. Crombé”. “The mighty Maltese knights” schreven de twee volgende edities op hun naam. “Wounded knee” won de editie van 2015 en “Hego” mocht de laatste editie zegevieren.

Het verslag en de uitslag van 2013 kan je hier terugvinden. Voor dat van 2014 klik je hier, 2015 hier en het relaas van de laatste editie kan je hier volledig terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube