LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

9e Sportquiz van AC Lebbeke op zaterdag 24 maart 2018

Lebbeke
18
februari 2018

Op zaterdag 24 maart 2018 organiseren we voor de negende keer onze Sportquiz ten voordele van de internationale trainingsstage van onze atleten. Net als vorig jaar is cultureel centrum De Biekorf het strijdtoneel van de avond.

Net als de vorige jaren strijden teams van maximum vijf personen voor de titel. Net als de vorige editie zal de quiz dit jaar plaatsvinden op een zaterdag in CC De Biekorf (klik hier). We beginnen eraan op zaterdag 24 maart 2018 om 19u30 en voorzien jullie gedurende de hele avond van lekkere dranken en hapjes.

De quiz zal ongeveer 40% sportvragen tellen. De andere vragen variëren van actualiteit tot muziek en film. Vorig jaar beantwoordden de teams gemiddeld 70,9% van de vragen correct! Het bewijs dat we onze vragen erg laten variëren zodat alle thema’s aan bod komen.

Het inschrijvingsgeld blijft ook nu ongewijzigd €15 per team indien je op voorhand stort op rekeningnummer BE28 9730 6105 0420 met vermelding van de groepsnaam. Let op: heb je niet op voorhand ingeschreven, dan betaal je ter plaatse €20.

Inschrijven

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar quiz@lebb.be met vermelding van de groepsnaam, de naam van de kapitein en een GSM-nummer.
Je krijgt zo snel mogelijk een bevestigingsmail. Heb je na enkele dagen nog geen mail ontvangen? Contacteer ons dan via Facebook, Twitter of stuur een nieuwe e-mail.

Er kunnen maximaal 60 teams deelnemen aan onze quiz. De afgelopen 2 jaar werd het maximum aantal deelnemende teams steeds bijna bereikt. Wees er dus snel bij.

Prijzen

We voorzien net als de voorgaande jaren mooie prijzen voor iedereen. De eerste teams kunnen naast enkele flessen bubbels ook voor een mooie hoofdprijs spelen.

Klik hier voor het Facebook evenement.

De quiz stond al 8 keer op het Lebbeekse programma, waarbij het aantal deelnemers steeg van 16 teams in 2009 tot 58 teams in 2016. De eerste twee edities vonden plaats in de kantine van onze club. Vervolgens werd twee keer in zaal Heidehof georganiseerd. Sedert 2014 organiseren we onze quiz in CC De Biekorf.

Voor het verslag van voorgaande edities klik je hieronder op het jaartal:

  • 2010: De anale acné van I. Crombez
  • 2011: De anale acné van I. Crombez
  • 2012: De dubbele C van C. Gennez
  • 2013: Mighty Maltese Knights
  • 2014: Mighty Maltese Knights
  • 2015: Wounded Knee
  • 2016: Hego
  • 2017: Eendracht Voorhuid

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube