LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Kom jij ook op de erelijst van onze Sportquiz terecht?

Lebbeke
14
februari 2015

Op vrijdag 20 maart 2014 organiseren we voor de zesde keer onze Sportquiz ten voordele van de internationale trainingsstage van onze atleten. Net als vorig jaar is cultureel centrum De Biekorf het strijdtoneel van de avond.

Net als de vorige jaren strijden teams van maximum vijf personen voor de titel. Anders dan de vorige edities zal de quiz dit jaar doorgaan op een vrijdag, maar wel nog steeds in CC De Biekorf (klik hier). We beginnen eraan op vrijdag 20 maart 2014 om 19u30 en voorzien jullie gedurende de hele avond van lekkere dranken en hapjes.

De quiz zal ongeveer 40% sportvragen tellen. De andere vragen variëren van actualiteit tot muziek en film. Vorig jaar beantwoorden de teams gemiddeld 70% van de vragen correct! Het bewijs dat we onze vragen erg laten variëren zodat alle thema’s aan bod komen.

Het inschrijvingsgeld blijft ook nu ongewijzigd €15 per team. Je kan op voorhand storten op rekeningnummer BE28 9730 6105 0420 met vermelding van de groepsnaam.

Inschrijven

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar quiz@lebb.be met vermelding van de groepsnaam, de naam van de kapitein en een GSM-nummer.

Net als de vorige jaren moeten we ook nu limiteren in het aantal teams dat kan deelnemen. We hebben het aantal echter kunnen optrekken door onze verhuis richting CC De Biekorf. Daardoor kunnen er dit jaar maximum 60 teams deelnemen aan de quiz.

Vorige edities

De quiz stond al 5 keer op het Lebbeekse programma, waarbij het aantal deelnemers steeg van 16 teams in 2009 tot 39 teams in 2014. De eerste drie edities werden gewonnen door “De anale acné van I. Crombé”. “The mighty Maltese knights” schreven de laatste twee edities op hun naam.

Het verslag en de uitslag van 2013 kan je hier terugvinden. Voor dat van 2014 klik je hier.

Klik hier voor het Facebook evenement.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube