LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

“Eendracht Voorhuid” wint ook negende recordeditie van onze Sportquiz

Lebbeke
25
maart 2018

In Cultureel Centrum De Biekorf stond onze negende Sportquiz op het programma Liefst 65 teams schreven zich in, waarvan er 62 mochten deelnemen en daarvan helaas enkelen nog last-minute afzegden. Na exact 160 vragen over allerhande onderwerpen met een stevige klemtoon op sport, kenden we de winnaar.

De titelverdediger van vorig jaar, “Eendracht Voorhuid”, was ook dit jaar van de partij. Wounded Knee, recordhouder met vier titels, was er ook bij. Zij mochten het opnemen tegen enkele sterke quizteams als “That’s LIFE”, “Trebor Seam”, “Tenera United”, “Santos” en “Celtic”.

Met een schitterend percentage van 93,1% wist “Eendracht Voorhuid” de overwinning voor het tweede jaar op rij binnen te halen. Enkel “Hego” slaagde er ooit in een hoger percentage (93,3%) vragen juist beantwoorden in de korte geschiedenis van onze quiz. De winnaars behaalden met hun 149 punten één punt meer dan “That’s LIFE”. Zij haalden het op basis van de eerste overkoepelende ronde van “Trebor Seam”. De twee eindigden immers op een gelijk puntenaantal.

Achteraan verzamelde “Les Quizeable” 46 punten, waardoor ze net achter “Brothas” (59 punten) en “De Jeugd van Tegenwoordig” (57 punten) eindigden.

Ieder team kreeg een knappe prijzenzak met daarin onder meer bonnen van Top Sport, gratis bowling en fitness-sessies bij de Meirdam, Carrefour-waardebonnen, bonnen van Koffiehuis Madeleine, fantastische sportartikelen, voedingssuplementen, bier, chocolade, fruit, peperkoek. Het inschrijvingsgeld – dat slechts €15 bedroeg – werd zo dubbel en dik gerecupereerd.

De volledige uitslag kan je hier terugvinden.

Volgend jaar zal de Sportquiz plaatsvinden op zaterdag 9 maart 2019. We hopen jullie dan allemaal opnieuw te mogen verwelkomen in CC De Biekorf!

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube