LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

“Eendracht Voorhuid” beste leerling van de klas op 10e Sportquiz

Lebbeke
09
maart 2019

De tiende editie van onze Sportquiz zit er alweer op. In CC De Biekorf streden liefst 62 teams van vijf personen voor de overwinning en zakken vol mooie prijzen. Het werd ongemeend spannend op deze jubeleumeditie.

Na exact 160 vragen over allerhande onderwerpen met een stevige klemtoon op sport, kenden we de winnaar van de tiende Sportquiz. Na een spannende strijd, waarbij de top-5 nooit verder dan 5 punten uit elkaar raakte, kon “Eendracht Voorhuid” voor de derde keer op rij zegevieren. Ze vervolledigden zo een mooie “hat trick”, zoals ze zelf op het podium verklaarden.

Het winnende team verzamelde 141 punten en scoorde zo een gemiddelde van 88,1%. Drie punten minder hadden zowel “Trebor Seam” en “The New York KnweetKnicks”. Die eerste ploeg haalde het voor het zilver. De regels schreven immers voor dat bij een gelijkstand gekeken wordt naar de scores van de eerste fotoronde, vervolgens tweede fotoronde, ronde 1, 2, 3, etc. Kameradski en Lacrimosa behaalden vervolledigden de top-5 met elk 136 punten. De top-10 werd door Eendracht Breivelde (135 pt.), Jasper zal het doen Stuyven (134 pt.), Pegasusquiz 6/4 (133 pt.), De Hermannen (131 pt.) en Top Team Lebbeke (131 pt.) compleet gemaakt.

Ook achteraan was er wat te winnen. De troostprijs was immers een frituurwaardebon. “OTOM 2” verzamelde 35 puntjes om met deze prijs te gaan lopen. “Van Buytens en co” en “OTOM 1” pakten respectievelijk 39 en 40 punten.

Klik hier om alle resultaten te bekijken. Voor foto’s klik je hier.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube