x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Schrijf je in voor onze familiestage van 14 t.e.m. 17 april 2017

Lebbeke
di 07 februari 2017

Met het paasweekend trekt de club opnieuw op familiestage. Van 14 april tot en met 17 april 2017 werd voor 50 personen gereserveerd in Hengelhoef. De atleten kunnen zich er optimaal voorbereiden voor de zomerwedstrijden.

Er werden verschillende huisjes, met badkamer en keuken, in optie genomen en hopen om met een leuke groep dit weekend te kunnen aanvangen. Voor de prijs van € 120 per persoon krijg je drie overnachtingen inclusief ontbijt. Het middag- en avondmaal is niet inclusief. Zo’n twee weken voor aanvang van de stage ontvang je een brief met de laatste informatie.

Inschrijven kan op het secretariaat, bij trainer Koen of via e-mail.

Opgelet: de inschrijving is pas geldig na betaling van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer BE33 0012 0865 3746. In de vrije mededeling vermeld je “Familiestage” en je naam.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen