LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Trainingsstage onder de Portugese zon

Vilamoura (POR)
12
mei 2022

Na twee corona jaren, kon de trainingsstage in Vilamoura eindelijk weer doorgaan. De korte afstand sprinters werden vakkundig begeleid door Geert Heyvaert en de afstandslopers gingen mee onder toeziend oog van Michiel De Proft.

De atleten verbleven 10 dagen op het domein “Pinhal de Marina”, waar ze verwend werden met een helder blauwe lucht en zomerse temperaturen. Dit zorgde voor pittige trainingen waarna iedereen kon afkoelen in het net iets te frisse zwembad.

Ter afwisseling werden er door de deelnemers leuke activiteiten georganiseerd waaronder het spel “Gotcha”, een Lebbeekse karting wedstrijd met de hele groep en zelfs een uitstapje naar de McDonalds (jammer genoeg in de regen). Doorheen de dagen werden verschillende afstanden afgelegd, één van de populairste afstand was die van het hotel tot het haventje om even uit te blazen na de trainingen en te genieten van de mooie omgeving.

Kort samengevat: zowel de snelheid, conditie, kracht als vriendschapsbanden werden versterkt doorheen deze prachtig georganiseerde trainingsstage. Op naar volgend jaar Lebbeekse AC!

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube