LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Parkeerproblemen verwacht door werken

Lebbeke
12
februari 2013

Het sportcentrum zal binnenkort volledig worden afgesloten om de aannemer in staat te stellen de asfaltlaag, en de ondergrond, te verwijderen.

Na het verwijderen van de asfaltlaag zullen de nieuwe afvoergoten en klokputten geplaatst worden, gevolgd door de nieuwe ondergrond. Vanaf 15 maart zal de asfaltlaag aangebracht worden, waarna de belijning voorzien wordt. De start van deze werken is – afhankelijk van de weersomstandigheden – voorzien op maandag 18 februari. De werken zouden voltooid moeten zijn rond 25 maart.

Concreet wil dit dus zeggen dat er geen parking meer beschikbaar zal zijn gedurende ongeveer 1 maand. Uiteraard zal de aannemer alles in het werk stellen om de hinder zo gering mogelijk te houden.

Toegang tot het zwembad en de sporthal, alsook de cafetaria zal er nog zijn via het (nieuwe) trottoir. Indien mogelijk zouden wij het kaatsterrein openstellen als parking voor auto’s (oprit via brandweg naast het zwembad), maar dit zal dan aangegeven worden. Parkeren in de buurt kan in de Brugstraat of op het parkeerterreintje aan het kruispunt met de Langestraat (autorijschool).

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube