LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Nieuwe Start to Run-sessie start op dinsdag 5 september 2023

Lebbeke
30
augustus 2023

Op dinsdag 5 september 2023 organiseren we de eerste training van onze Start to Run-sessie. De sessies vinden gedurende 10 weken elke dinsdag en donderdag plaats op het Sportcentrum van Lebbeke. Deelnemers zullen aan het eind van deze cursus 5 kilometer aan één stuk kunnen lopen.

Deelname aan onze 10 weken durende Start to Run-sessies kost slechts 20 euro. Van de meeste grote mutualiteiten krijg je op vertoon van je Start to Run-diploma een deel van het inschrijvingsgeld terug.

Na afloop van de cursus kan je je als recreant of wedstrijdatleet (als je de microbe écht te pakken hebt) inschrijven bij onze atletiekclub. Voor meer info hierover klik je hier.

Praktisch

De inschrijvingen vinden plaats in de kantine van Lebbeekse AC, aan de atletiekpiste van het gemeentelijk sportcomplex. Kom dinsdag 5 september 2023 vroegtijdig naar de training om je in te schrijven. De trainingen starten telkens om 19u00 ’s avonds. Het enige wat je nodig hebt is een goed paar loopschoenen en sportkledij.

Breng zeker je vrienden, vriendinnen en familieleden mee om samen deze leuke uitdaging aan te gaan. Aan het eind van de reeks trainingen is het de bedoeling dat iedereen, aan eigen tempo, 5 kilometer in één stuk kan afleggen.

Meer informatie nodig? Stuur dan een mailtje naar starttorun@lebb.be of bel op het nummer 052/413543.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube