LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

581 deelnemers aan onze 38e Nationale Cross

Lebbeke
23
februari 2014

De 38ste nationale cross trok 581 deelnemers aan. AC Lebbeke wil hiervoor alle atleten, supporters én medewerkers hartelijk bedanken. Zij waren talrijk aanwezig, eigenlijk te talrijk om iedereen te melden in een verslag.

AC lebbeke heeft op 23 februari getoond hoe een succesvolle atletiekclub eruit ziet: Een goede organisatie ondersteund door menig vrijwilliger, een basis van gemotiveerde en getalenteerde atleten in handen van ervaren trainers en dit alles aangemoedigd door een vrolijke en gedreven supportersbende.

Onze atleten wisten vijf medailles te veroveren op eigen bodem. Minieme Britt Roelandt, cadet Jonas Van Biesen en scholiere Amber Van De Maele haalden allen een zilveren medaille. Ben Quintelier veroverde het brons bij de masters en Dries de Smet mocht bij de scholieren zijn armen in de lucht steken.
Verder grossierde AC Lebbeke vooral in vierde plaatsen. De lijst van atleten die een vierde plaats haalden is lang: Sara Vercauter (benjamins), Laurens Blommaert (benjamins), Madeleine Raemdonck (pupillen), Fien Biesemans (pupillen), Siebe Van Campenhout (miniemen) en Sofie De Proft (senioren) kwamen allen een tikkeltje tekort om op het podium te mogen staan.

Alle resultaten kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube