LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Succesvolle trainingsstage in Blankenberge

Blankenberge
21
oktober 2013

Net als afgelopen jaar werd ook dit winterseizoen voor de sprinters ingezet met een stage aan zee. Het BLOSO-centrum van Blankenberge kreeg 44 Lebbekenaren over de vloer om aan de basisconditie te werken.

Vrijdagavond sijpelde iedereen met mondjesmaat binnen, de ene al vroeger dan de andere. 19u stipt stond zowat iedereen echter paraat voor de eerste training. Trainer Michiel trok met onze jongste atleetjes naar de werpzones om er op balvaardigheid te werken. Voor de groep van sprinttrainer Geert stonden er minuutjes op het programma. De avond werd afgesloten met gezelschapsspelletjes.

Na een korte nacht stond iedereen alweer paraat voor de tweede trainingsdag. De sprinters werkten een circuit af, de jeugd werkte aan techniek en sloot af met een aflossingswedstrijdje. ’s Namiddags trok de groep de zaal in voor 2 uur badminton, volleybal en basketbal.
Een “spel zonder grenzen” sloot de avond af. Michiel, Riet en Thomas staken een leuke wedstrijd in elkaar waar zowat alles aan bod kwam: kennis, kracht en behendigheid. De gemixte teams maakten er een gezellige avond van alvorens onder de wol te kruipen en uit te rusten voor de laatste stagedag.

Haast traditiegetrouw wordt er op zondag steeds een duurloop langs het strand afgewerkt. Dat was dit jaar niet anders. Het grote doel voor velen was de dijk van Zeebrugge te bereiken en terug te keren bij stevige tegenwind.

Foto’ s kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube