LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Supportersoproep BvV’ s

Lebbeke
03
mei 2012

Dit weekend start de eerste van 4 bekers van Vlaanderen in Oostende, en uiteraard zijn alle supporters welkom om onze atleten aan te moedigen.

Zaterdag 5 mei trekken onze cadetten en scholieren meisjes met de bus naar Oostende. De bus vertrekt om 11u00 stipt, supporters kunnen nog steeds meerijden. Zondag trekken de jongens naar Merksem. Hier is geen bus voorzien. De alle categorieën- ploeg bij de vrouwen start op zaterdag 12 mei in Ninove. De dames promoveerden vorig jaar naar eerste landelijke, en wacht nu de zware taak om het behoud te realiseren. Ook zij kunnen uiteraard een aanmoediging gebruiken.

BvV in Lebbeke

De mannenploeg zakte twee jaar geleden na een beker vol blessureleed van eerste naar tweede landelijke. Vorig jaar eindigden ze in Aalter echter meteen tweede, en dus werd besloten de beker dit jaar in Lebbeke te laten plaatsvinden. De heren zullen er opnieuw proberen een promotie naar eerste af te dwingen. Elke supporter die ons team wil komen aanmoedigen is dus meer dan welkom in Lebbeke!

Het Facebook evenement kan je hier terugvinden. Het uurrooster en de deelnemende ploegen bekijk je hier.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube