x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Helpers gezocht om onze tent af te breken

Lebbeke
zo 12 januari 2020

Onze “Lebbeekse AC-tent” is handig om je spullen onder te brengen, je klaar te maken voor de wedstrijd, even te schuilen, iets te eten of te drinken. Maar ze moet natuurlijk wel afgebroken worden en terug naar Lebbeke keren.

Daarom zoeken we nog een paar helpende handen om onze opblaasbare tent na de crossprestaties netjes uit elkaar te halen, in de beschermzakken te steken en terug huiswaarts te brengen. Je hebt geen aanhangwagen nodig! De tas past makkelijk in de koffer van een personenwagen.

Als iedereen een handje toesteekt zorgen we ervoor dat we van deze handige faciliteit kunnen blijven gebruik maken. Indien we geen vrijwilligers kunnen vinden, zal de persoon die de tent meebrengt naar de veldloop ze zodra hij/zij vertrekt ook afbreken en opnieuw meenemen. Hierdoor kan het zijn dat niet langer alle atleten kunnen gebruik maken van de tent.

Interesse? Zend een mailtje naar stephane.ateca@lebb.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen