LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Thomas mist 1500m-finale met 4 honderdsten

Brussel
21
juli 2013

De overtrokken Belgische lucht hielden Thomas niet van een scherpe tijd in Brussel. Amper vier honderdsten hielden Thomas Caudron echter uit de finale van het Belgisch kampioenschap 1500m.

Thomas verscheen met ambitie aan de start van de tweede reeks over de 1500m. Afgelopen maand verbeterde hij zijn PR op die afstand tot 2 keer toe. In de tweede, en tevens snelste, reeks van de dag liep hij naar een 8e plaats in een nieuw PR van 3.57.36. Thomas De Bock (HAMM) en Pieter Claus (EA) streden met 3:55.21 en 3:55.51 voor de reeksoverwinning. Zij mogen samen met Dorian Fintolini (RFCL), Kim Ruell (RESC), Lukas Van Assche (VAC), Ruben Van Praet (AVLO) en Joppe Geluykens (OLSE) naar de finale.
Thomas finishte amper 4 honderdsten na Joppe en miste daardoor een eerste finaleplaats op deze afstand die zondag wordt gelopen.

Marijke met evenaring PR

Ook Marijke Vanbuggenhout kon zich niet plaatsen voor de finales. Marijke finishte als 8e in haar reeks in een tijd waarmee ze haar seizoensbeste evenaarde. Ook op de Flanders Cup in Lokeren, halfweg mei, liep Marijke exact 2.22.11. De reeksoverwinning ging naar Sara Segers (SPVI, 2:15.78) die samen met Sofie Lauwers (RAM), Sophie Detienne (CABW) en Janna Van Doninck (ACHL) naar de finale mag.

Alle resultaten van de sprintnummers kan je op deze pagina terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube