LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Tickets en inschrijvingen BK veldlopen

Wachtebeke
23
februari 2017

Op zondag 12 maart 2017 wordt het Belgisch kampioenschap veldlopen andermaal georganiseerd in Wachtebeke. Het provinciaal domein Puyenbroeck is opnieuw locatie van afspraak. Het bestellen van tickets aan verminderd tarief en de inschrijvingen voor dit kampioenschap dienen spoedig te gebeuren.

Inschrijven

Cadetten, scholieren, junioren, senioren en masters die wensen deel te nemen aan dit kampioenschap, dienen ten allerlaatste maandag 27 februari 2017 om 12u00 ingeschreven te zijn. Zij kunnen dit doen door een e-mail te sturen naar secretariaat@lebb.be.

Benjamins, pupillen en miniemen dienen niet op voorhand te worden ingeschreven. Zij begeven zich naar de startplaats met een volledig ingevuld veldloopkaartje.

Nog even dit:

  • Aan de korte veldloop mogen geen cadetten of scholieren deelnemen.
  • Voor de U23 zal er een officiële podiumceremonie worden georganiseerd.
  • Vanaf de categorie cadet lopen alle atleten met een startnummer dat voorzien is van een chip. Dit nummer wordt achteraf niet gerecupereerd. De deelnemers dienen hun bestendig startnummer 2016-2017 niet te dragen, evenmin een veldloopkaartje.
  • Alleen de clubafgevaardigden kunnen de startnummers vanaf de categorie Cadetten komen afhalen op het LOC secretariaat.

Tickets

Je kan ter plaatse een ticket kopen voor 9 euro. Slimmer is echter in voorverkoop een ticket te bestellen via de club. Dan betaal je slechts 7 euro. Hiervoor mail je naar secretariaat@lebb.be. Bij een bestelling van minstens 10 kaarten zakt dit bedrag zelfs naar 6 euro.

Toeschouwers geboren in 2002 of later mogen het terrein gratis betreden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube