LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Tim tweede op Natuurloop Londerzeel

Malderen
21
september 2015

Daags na het Bk halve marathon hadden nog een aantal atleten zin in een halve en een kwart marathon. Tim De Ridder bemachtigde een podiumplaats op de 21km, hij werd tweede in 1u15. Wim Heyvaert werd derde master op kwart marathon.

De Natuurloop van de Roparunners te Londerzeel bracht andermaal menige jogger op de been. Onze atleten waren dan ook vertegenwoordigd op deze wedstrijd.

In zijn voorlaatste wedstrijd van het seizoen kaapte Tim De Ridder de twee plaats weg in 1.15.41 voor de neus van clubgenoot Tommy Van Weverberg die er 1.17.27 over deed.
De overwinning was voor Adriaan Van Buggenhout (PEG) in 1.14.25.
Ook Albert Van Nuffel nam deel aan deze wedstrijd, hij wist de halve marathon af te leggen in een tijd 1.41.53 en werd daarmee 5e bij de M50.

Op de kwart marathon vonden we Wim Heyvaert terug. Hij liep exact 15km/u en finishte als derde master in een tijd van 42m14.

Ook de 5 kilometer kende een Lebbeekse deelnemer, Gregory Goossens legde de afstand af in 21m43 en werd zo achtste op 79 deelnemers.

Nam je ook deel aan deze jogging en werd je niet vermeld? Laat dan gerust iets weten via webteam@lebb.be en we passen het onmiddellijk aan!

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube